Ravintola Helvetin Portti

Helvetin Portin eksotiikkaa!

Villisikoja, strutseja ja silkkikanoja

Tule syömään ja nauttimaan Helvetin Portin  maisemista ja eläimistä. Meille pääset omalla tai kaverin autolla ja Bussi Manninen järjestää myös Safaripäivänä Tampereelta kuljetuksen Teiskon viinitilan kautta, paluumatkalla pääset herkuttelemaan cafe herkkuhetken loistavilla leivoksilla.

Safari päivänä lämpiää myös Helvetin Portin eksoottinen Tiibettiläistä alkuperää oleva jurtta sauna ilmaiseksi safarilaisille,ota vain pyyhe ja uikkarit mukaan niin pääset kokemaan uskomattoman eksoottisen sauna elämyksen. Tiibetistä löytyy myös tilan silkki kanojen alkuperä , Jaakko kukko ruoviensa kera hautoivat 10 pientä tipua jotka jo kovaa vauhtia kasvavat.

Juhannuksena Helvetiin saapuivat myös pienet strutsin poikaset jotka tuplaavat painonsa kuukaudessa. Raita possuja ja isoja karjujakin luvassa. Eläinesittelyt pitää tilan eläintenhoitaja nonstoppina tarhoilla, lähde ihmettelemään ja kuuntelemaan mukavaansa tempaavia ja uskomattomia tarinoita tilan arjesta.

Vain Safari päivän tarjouksena Ravintola Helvetin Portilla juustoinen villisian pihvi ,sis. villisian jauheliha pihvin,maukkaan talon oman juusto kastikkeen, perunat oman valinnan mukaan, salaatin, leivät, levitteet, maidon, veden, kotikaljan tai mehun .Jälkkäriksi kahvia ja lapsille jätskiä. 15€

Muista ottaa kylmä laukku mukaan, meiltä saat ostaa myös villisian lihaa ja grilli makkaraa, villisika ja strutsi säilykkeitä. Makkaraa löytyy myös karvaisille kavereille 🙂

Olemme safari päivänä avoinna klo 10-18

Lämpimästi tervetuloa Helvettiin

 

Aukiolo

Olemme safari päivänä avoinna klo 10-18