Ilolan maatilamatkailu

Tilalla on kotieläimiä , Wanhalla Asemalla kahvioRavintola sekä tilamyymälä.
Tuotamme eettisesti ja rakkaudella Aberdeen Angus-laatunaudanlihaa sekä harjoitamme maatilamatkailua ja maatilallamme toimii SRL: n hyväksymä ratsastuskoulu.

Tilamyymälästä lihatuotteita pakasteina, lähitilojen tuotteita; mm.luomuviljajauhoja-ja hiutaleita, makealupiinijauhoja, kananmunia, lähihunajaa, Savumuikkuja, oman tilan lampaista villaa ja villalankoja, leivonnaisia. valikoima vaihtelee saatavuuden ja tuotoksen mukaan.
Kotieläinpihallamme näet mm. lampaita,poneja ja hevosia, koiria, kissoja, kaneja, kanoja,kukkoja,myskiankkoja ja viiriäisiä, Angus-lihakarjaa vasikoiden Kera.

Kerromme mielellämme lihantuotannosta, Angus-lihakarjasta ja muista eläimistämme sekä maatilamatkailutoiminnasta Ja ratsastuskoulutoiminnasta maatilallamme.

Wanhalta asemalta ostat kupin kahvia, teetä tai kaakaota, virvokkeita, lähiolutta ja -siideriä, pehmyt-jäätelöä, Isontuvan jäätelön suussasulavia jäätelöitä sekä kotileipomomme tuotteita; mm.
Mallasleipäsiä, sämpylöitä,korvapuusteja..
Kahvio toimii idyllisessä ja vanhassa Metsäkansan asemarakennuksessa,joka on siirretty kokonaisena junallatuoden 1995 Ilolan maatilan yhteyteen.

Ajankohtaisimmat tilaisuudet/tapahtumat ja palvelut löydät Www.ilolanmaatilamatkailu.fi Facebookista @IlolanMaatilamatkailu Instagramista #ilolanmaatilamatkailu

Joulusafarilla:

Wanha Asema- kaffila avoinna klo 11-15
Erilaisia lähituotteita myynnissä.
Tuoretta Angus-naudanlihaa ja lampaanlihaa omalta maatilalta myynnissä.
Ilolan lahjakortteja ostettavissa.

Aukiolo

Avoinna joulusafarilla 9.12.2023 klo 11-15

Katso myös