Ilolan maatilamatkailu

Makumatkalle Metsäkansan Ilolaan 12.9. klo 11-16!

Tilalla on kotieläimiä , Wanhalla Asemalla kahvioRavintola sekä tilamyymälä.
Tuotamme eettisesti ja rakkaudella Aberdeen Angus-laatunaudanlihaa sekä harjoitamme maatilamatkailua ja maatilallamme toimii SRL: n hyväksymä ratsastuskoulu.

Tilamyymälästä lihatuotteita pakasteina, lähitilojen tuotteita; mm.luomuviljajauhoja-ja hiutaleita, makealupiinijauhoja, kananmunia, lähihunajaa, Savumuikkuja, oman tilan lampaista villaa ja villalankoja, leivonnaisia. valikoima vaihtelee saatavuuden ja tuotoksen mukaan.
Kotieläinpihaamme on vapaa pääsy Osta tilalta-päivänä. Siellä näet mm.
Lampaita,poneja ja hevosia, koiria, kissoja, kaneja, kanoja,kukkoja,myskiankkoja ja viiriäisiä, Angus-lihakarjaa vasikoiden Kera.

Kerromme mielellämme lihantuotannosta, Angus-lihakarjasta ja muista eläimistämme sekä maatilamatkailutoiminnasta Ja ratsastuskoulutoiminnasta maatilallamme.

Wanhalta asemalta ostat kupin kahvia, teetä tai kaakaota, virvokkeita, lähiolutta ja -siideriä, pehmyt-jäätelöä, Isontuvan jäätelön suussasulavia jäätelöitä sekä kotileipomomme tuotteita; mm.
Mallasleipäsiä, sämpylöitä,korvapuusteja..
Kahvio toimii idyllisessä ja vanhassa Metsäkansan asemarakennuksessa,joka on siirretty kokonaisena junallatuoden 1995 Ilolan maatilan yhteyteen.
Pihagrillimajalta nälkään grillimakkaraa suoraan grillistä sekä muurikkalättyjä, Angus-hampurilaisia isompaan nälkään.

Lähituottajien myyntipisteitä

Ponitalutusta(maksullinen)

Lapsille leikkipiha-alue.

Tulethan vain terveenä.

Sijainti
Vedentaantie 24, 37850 Metsäkansa (Valkeakoski)

Lämpimästi tervetuloa!

– Kirsi, Mervi ja Leo sekä ihanan iloinen ja reipas talkooporukka

Pidätetään oikeudet muutoksiin

Ajankohtaisimmat tilaisuudet/tapahtumat ja palvelut löydät Www.ilolanmaatilamatkailu.fi Facebookista @IlolanMaatilamatkailu Instagramista #ilolanmaatilamatkailu

Aukiolo

Makumatkalle Metsäkansan Ilolaan 12.9. klo 11-16!