Lähde Lähelle-kauempaakin

Ajankohta: 20.06.2019-04.08.2019
Osoite: Ikaalantie 105 31700 Urjala as

LÄHDE LÄHELLE – KAUEMPAAKIN

PÖLKINVUOREN KASVIMAAilmassa metsäpuutarha kutsuu vieraitaan puiston vihreydellä ja kukkien tuoksulla. Voit nauttia kauniista ja yllättävän jylhistä maisemista ja luontopolun tuhansista kukista: lehtosinilatvat, sormustinkukat, ruusut, neilikat ja liljat värittävät 3.5 ha metsäpuutarhan kukin vuorollaan.

Vihanneksia löytyy 154 eri lajiketta, satokausi alkaa heinäkuusta ja on parhaimmillaan elo-syyskuussa . Tuotteet myydään suoraan maasta, joten tuorempaa et löydä.

KAHVILA LASIKIVI tarjoaa Pölkinvuoren leivontatuotteita, virvokkeita, jäätelöitä, hunajaa ja tietenkin kahvia.

Voit nauttia omia eväitä Eväsmäellä ja kodalla, samoilla opastetuilla eräpoluilla tai nauttia aurinkoisella terassillamme kesän ihanista hetkistä.

Pölkinvuori sopii lapsiperheille ja perheen lemmikitkin ovat tervetulleita puistoon. Ryhmille omat räätälöidyt järjestelyt.

Pölkinvuoren puu- ja metsäpuutarhan taianomainen kesäelämys huipentuu la 27.7. KESÄTORILLA ja SATOKAUDEN AVAUKSELLA. Upeissa maisemissa markkinarieha, jossa alku-ja lähituottajat, puutarhayrittäjät, torimyyjät, käsityöläiset ja yritykset tarjoavat KOTIMAISIA tuotteitaan. Myyntipaikkoja löytyy runsaasti ja tapahtuma soveltuu erinomaisesti koko perheelle. Markkinaparkkialueelta nonstoppina traktorikärrykuljetus. Kahvila palvelee koko päivän. Illalla jatkot aurinkoisella terassilla (ei anniskeluoikeuksia). Kotimaisten tuotteiden myyntipaikkoja voi kysyä/varata veepee.eki@outlook.com tai tutustua FB -sivujemme tapahtumakalenteriin.

Lisätietoja

https://www.polkinvuori.com/

Puh: +358400505073