Lähiruokasafari!

Lähiruokasafari on 10.9.2022

Syksyinen lähiruokasafari kutsuu pirkanmaalaisia samoamaan lähiruoan alkulähteille, tutustumaan tiloihin ja tuottajiin, ja katsomaan mitä kaikkea hyvää läheltä löytyy. Lähiruokasafarin tarkoituksena on jo yli kymmenen vuoden ajan tuoda tunnetuksi lähiruokaa, raaka-aineita ja palveluja.

Safarin idea

Me pirkanmaalaiset yrittäjät haluamme tarjota teille elämyksiä ja ihania makuja sekä lähiraaka-aineita. Yhteinen tapahtuma, safari tarjoaa mahdollisuuden tulla tutustumaan ja ihastumaan palveluihimme ja tuotteisiimme sekä nauttimaan; yksin tai yhdessä. Tervetuloa, odotamme päästä palvelemaan teitä!

Lähiruokapäivän avajaistapahtuma

Tänä vuonna lähiruokapäivän avajaistapahtuma pidetään Raudanmaan Kylätalolla, Kangasalalla. Monipuolista ohjelmaa koko perheelle Tulevaisuuden Ruoantekijöiden teemapäivässä, lue lisää täältä!

 

Yhdessä!

Lähiruokapäivä ja lähiruokasafari yhdessä!

Lähiruokasafari on valtakunnallisen lähiruokapäivän pirkanmaalainen tapahtuma, joka tarjoaa lisänäkyvyyttä kohteille Pirkanmaalla.

Tänä vuonna lähiruokapäivän avajaistapahtuma pidetään Raudanmaan Kylätalolla, Kangasalalla. Monipuolista ohjelmaa koko perheelle Tulevaisuuden Ruoantekijöiden teemapäivässä!

Safarikohde, ilmoittauduthan mukaan myös Lähiruokapäivän kohteeksi! Näin saat lisää paikallista sekä myös valtakunnallisen näkyvyyttä! https://ostatilalta.fi/ryhdy-jarjestajaksi/

Safarikävijä, löydät kaikki valtakunnalliset mukanaolevat kohteet Lähiruokapäivän sivuilta: https://ostatilalta.fi/hae-jarjestajia/