Lähiruokasafari!

Lähiruokasafari on 10.9.2022

Syksyinen lähiruokasafari kutsuu pirkanmaalaisia samoamaan lähiruoan alkulähteille, tutustumaan tiloihin ja tuottajiin, ja katsomaan mitä kaikkea hyvää läheltä löytyy. Lähiruokasafarin tarkoituksena on jo yli kymmenen vuoden ajan tuoda tunnetuksi lähiruokaa, raaka-aineita ja palveluja.

Safarin idea

Me pirkanmaalaiset yrittäjät haluamme tarjota teille elämyksiä ja ihania makuja sekä lähiraaka-aineita. Yhteinen tapahtuma, safari tarjoaa mahdollisuuden tulla tutustumaan ja ihastumaan palveluihimme ja tuotteisiimme sekä nauttimaan; yksin tai yhdessä. Tervetuloa, odotamme päästä palvelemaan teitä!

 

Lähde mukaan käyntikohteeksi!

Makuelämyksiä ja kohtaamisia Pirkanmaalla!
Lähiruokasafari järjestetään nyt jo yhdennettätoista kertaa, tarkoituksenaan tutustuttaa kuluttajia lähiruokaan sekä toimijoihin, tiloihin ja tuottajiin ympäri Pirkanmaata. Päivään voi osallistua esim. pop up-ruokatorina, avoimilla ovilla, tilamyynnillä, ruokakursseilla, lähiruokamenulla …
Aamulehden Moro-näkyvyyden lisäksi panostetaan sosiaalisen median maksulliseen markkinointiin ja näkyvyyttä saa mm. Visit Pirkanmaan ja Visit Tampereen sivustoilla. Lähiruokasafarin kohteista tuotetaan sähköinen kartta, joka on mahdollista ladata esim. puhelimeen. Safari tekee yhteistyötä valtakunnallisen Lähiruokapäivän kanssa ja avajaistilaisuus on tänä vuonna Kangasalla, Raudanmaan Kylätalolla.
Ilmoittaudu 15.7.2022 mennessä tästä linkistä: www.bit.ly/safari2022

Yhdessä!

Lähiruokapäivä ja lähiruokasafari yhdessä!

Lähiruokasafari on valtakunnallisen lähiruokapäivän pirkanmaalainen tapahtuma, joka tarjoaa lisänäkyvyyttä kohteille Pirkanmaalla.

Tänä vuonna lähiruokapäivän avajaistapahtuma pidetään Raudanmaan Kylätalolla, Kangasalalla. Monipuolista ohjelmaa koko perheelle Tulevaisuuden Ruoantekijöiden teemapäivässä!

Safarikohde, ilmoittauduthan mukaan myös Lähiruokapäivän kohteeksi! Näin saat lisää paikallista sekä myös valtakunnallisen näkyvyyttä! https://ostatilalta.fi/ryhdy-jarjestajaksi/

Safarikävijä, löydät kaikki valtakunnalliset mukanaolevat kohteet Lähiruokapäivän sivuilta: https://ostatilalta.fi/hae-jarjestajia/

Kohteet päivittyvät sivustollemme!