Mannisen Lähiruoka bussimatka

Tervetuloa Mannisen matkassa lähiruokasafarille Pohjois-Pirkanmaalle!
Hyppää kyytiimme maistuvalle lähiruoka-bussimatkalle ja nauti koko ruokapöydän skaala: alku-, pää- ja jälkiruoka sekä tietysti myös aterian kruunaavat viinit, jotka voit ostaa mukaan kotiin. Lisäksi pääset tutustumaan Helvetinjärven kansallispuistoon ammattitaitoisen oppaan johdolla.

Matkaan lähdemme aamulla Tampereen seudulta. Ensimmäinen kohteemme on Teiskon viini, jossa kahvittelun ohessa kuulemme esittelyn viinitilasta sekä mahdollisuus ostoksille viinikioskissa. Teiskosta jatkamme matkaa Ruovedelle ja Helvetinjärven kansallispuistoon. Mahdollisuus opastetulle Helvetistä Itään- kierrokselle. Rengasreitin pituus n. 4 km ja aikaa reitin kävelyyn kuluu noin 2 h. Matkalla opas kertoo Helvetinkolun historiasta, käymme Helvetinjärven rannassa ja halukkaat voivat kiivetä kolun ylös näköalatasanteelle. Kierroksen jälkeen on aikaa ruokailla ravintola Helvetinportilla. Lounas on omakustanteinen. Mikäli et osallistu kävelykierrokselle, voit viettää aikaa ravintola Helvetinportilla ruokaillen ja käydä katsomassa villisikoja ja strutseja läheisellä tilalla. Helvetinportilta voit ostaa paikallisia käsitöitä, matkamuistoja sekä lihaa myös kotiin vietäväksi. Jälkiruoalle suuntamme Orivedelle Cafe herkkuhetkeen, jossa tarjolla on maistuvat leivoskahvit. Mahdollisuus ostaa herkkuja myös kotiin mukaan.

Matkan hinta/henkilö: 59 €. Ilmoittautumiset viimeistään to 12.9. klo 12,00 mennessä.
Hinta sisältää: Kuljetus, Teiskon Viinin esittely ja kahvitus suolaisella kahvileivällä, opastettu kävelykierros Helvetinjärven kansallispuistossa sekä leivoskahvit Cafe herkkuhetkessä.
Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 20 henkilöä. Mikäli osallistut Helvetistä Itään-kierrokselle, varauduthan hyvillä kengillä ja säänmukaisella vaatetuksella. Ilmoitathan mahdolliset ruoka-aineallergiat ja erikoisruokavaliot varauksen yhteydessä.
Reitti: Ylöjärvi – Tampere, Vuolteenkatu linja-autoaseman takana – Tampere, Messukylä – Tampere, Kaukajärvi

Lisätiedot ja ilmoittautumiset Bussi-Manninen Oy
puh./tel. +358 (0)3 486 4700
kaisa@bussi-manninen.fi
www.bussi-manninen.fi

Aukiolo

Lisätiedot ja ilmoittautumiset Bussi-Manninen Oy
puh./tel. +358 (0)3 486 4700
kaisa@bussi-manninen.fi
www.bussi-manninen.fi