Tunnelmia syyskuun jäsenillasta Villa Sofiassa

Pirkanmaan matkailu ry:n syyskuun jäseniltaa vietettiin 25.9. Tampereella yhdistyksen puheenjohtajan Heinin emännöimässä Villa Sofiassa. Illan aluksi Visit Tampere Oy:n kumppanuuspäällikkö Noora Heino esitteli Visit Tampereen kumppanuusverkoston mahdollisuuksia pirkanmaalaisille matkailuyrittäjille. Verkoston jäsenyys tarjoaa yrityksille esimerkiksi isompaa näkyvyyttä sekä verkostoitumistilaisuuksia.

Tämän jälkeen kävimme läpi edellisviikon Lapin benchmarking-matkan satoa. Matka toteutettiin Pirkanmaan matkailu ry:n ja Vihreä Sydän Matkailuyrittäjät ry:n yhteisprojektina ja mukana oli yhteensä 15 matkailuyrittäjää. Matka oli varsin onnistunut ja kahdessa päivässä matkalaiset olivat ehtineet tutustua hengästyttävään määrään paikallisia matkailuyrityksiä aina Visit Rovaniemi Oy:stä erilaisiin majoitus-, ja ruokayrittäjiin.

Kaiken kaikkiaan etelän vieraat oli otettu Lapissa lämpimästi vastaan ja tavatut toimijat olivat mielellään jakaneet kokemuksiaan. Huolella viilatut ja laadukkaat tuotteet, joiden myynti on kunnossa sekä toimiva yhteistyö niin yritysten kesken kuin julkisen ja yksityisen sektorin välillä. Siinä muutamia tekijöitä, jotka nousivat tapaamisissa esiin matkailubisneksen menestystekijöinä Lapissa, joka tuntuu nyt kiinnostavan kansainvälisiä matkailijoita enemmän kuin koskaan. Ennen kaikkea kotiinviemisiksi reissusta tarttui energiaa ja inspiraatiota omaan tekemiseen ja Pirkanmaan matkailun edistämiseen!

Ilta päättyi maukkaisiin tunnelmiin, kun leivoimme Villan tunnelmallisessa Holvituvassa pullaa, kukin oman makumme mukaan, ja pian pääsimme nauttimaan tuoreista leivonnaisista. Seuraavaa jäseniltaa vietämme näillä näkymin 24.10. ja tiedotamme jäseniämme illan tarkemmasta ohjelmasta lähempänä!

Julkaistu 27 syyskuun, 2017