Pure Pirkanmaa järjestää – Mukavaa Maalla ja Karmivaa Karnevaalia syyslomaohjelman

Kesällä testattiin ensimmäistä kertaa Pure Pirkanmaa -hengessä tapahtumakalenteria. Siihen ilmoittautui lopulta 29 toimijaa ympäri Pirkanmaata. Siitä innostuneena haluamme jatkaa syyslomalla uuden yhteisen teeman parissa. Lomaviikolla 13.10.-21.10. suunnittelemme ja toteutamme yhteisen markkinointitempauksen: Mukavaa Maalla ja Karmivaa Karnevaalia -hengessä.

Toimintaa on 9 päivän ajan sekä Tampereella, että muualla Pirkanmaalla. Voitte lähteä mukaan yhden tai useamman päivän toteutuksella.

Ohjelmaa markkinoidaan Visit Tampereen ja Visit Pirkanmaan kanavissa. Valtakunnallisesti Visit Tampere on tehnyt perinteisesti ison kampanjan myös printissä, viime vuonna Iltalehdessä. Tähän yhteiseen mainossivuun meillä olisi mahdollista päästä mm. museoiden, Särkänniemen ja Tamperetalon lisänä.

Tarkoituksena on käyttää Särkänniemen karmivaa karnevaalia veturina ja muodostaa sen ympärille teemaan sopivaa tekemistä syysloman toisellekin päivälle. Särkänniemi tähtää tänä vuonna nostaa karnevaalin pääkaupunkiseudun ja varsinais-Suomen syyslomalaisten ykköskohteeksi, viime vuonna se löi läpi jo Pirkanmaalla. Mikäli tapahtumasi ei osu karmivaan teemaan, voit ilmoittaa sen Mukavaa Maalla -osioon, joka tarjoilee yhtälailla tekemistä syysloman viettoon. Viime vuonna Visit Tampere tarjosi lomalaisille esim. tällaisen artikkelin: https://www.iltalehti.fi/matkajutut/201710042200436537_ma.shtml

Syyslomaohjelmasta tehdään myös yhteinen esite, jota jaetaan mm. alueen hotelleihin ja muille majoittajille sekä Tampereen matkailuneuvontaan.  Visit Tampereen kanavien lisäksi voimme itse miettiä yhteistä markkinointia vaikkapa nettiarvontojen ja Facebook-kilpailuiden kautta.

Ohjelmaan osallistuminen on maksullista, mutta edullista.

Lähde mukaan ja tule suunnittelemaan toteutusta ensi viikolla 6.9.2018 kello 15.00-17.00  Ahlmanille Toimela Saliin.

Ilmoittautuminen:

Viimeistään 4.9. Alla olevan linkin kautta

https://link.webropolsurveys.com/EP/22BFF7F3E5092D51

Julkaistu 28 elokuun, 2018