Lähiruokasafarin ilmoittautuminen auki!

Lähiruokasafarin tuottajahaku käynnissä!

Lähiruokasafaria vietetään jo kuudennen kerran lauantaina 16.9.2017. Päivän ideana on tuttuun tapaan kutsua pirkanmaalaisia tutustumaan lähiruoan alkulähteisiin eli tiloihin ja tuottajiin, ja katsomaan mitä kaikkea hyvää läheltä löytyy. Safari yhdistetään valtakunnalliseen Osta tilalta! -tapahtumaan ja Aamulehden Moro on jälleen mukana yhteistyössä. Viime vuonna kävijöitä oli viitisen tuhatta, tänä vuonna pyritään totta kai entistä parempaan.

Tuottajahaku on jälleen auki eli toivotamme kaikki kiinnostuneet tilat ja lähiruokatoimijat mukaan avaamaan ovensa kävijöille Safaripäivänä. Ilmoittautuneet pääsevät mukaan Moron julkaisemalle Safarikartalle ja muuhun Safarin viestintään. Aiempien vuosien kokemusten ja palautteiden perusteella luvassa on innokkaita ja lähiruoasta kiinnostuneita vierailijoita, hyvä myyntipäivä ja mukavia kohtaamisia.

Lähiruokasafari järjestetään osana Parasta pöytään Pirkanmaalta -hanketta. Uudeksi vastuutoteuttajaksi mukaan tulee Pirkanmaan Matkailu ry, joka haluaa kehittää lähiruokamatkailua ja tuoda myös Lähiruokasafariin aiempaa enemmän matkailumahdollisuuksia. Jatkossa Pirkanmaan Matkailu ry ottaa päävastuun Lähiruokasafarin toteutuksesta ja kehittämisestä entistä paremmaksi kokonaisuudeksi.

Ottakaa yhteyttä ja ilmoittautukaa mukaan Lähiruokasafarin tekijäksi!

Yhteydenotot ja lisätiedot:
Paula Kerola
Pirkanmaan Matkailu ry
paula@matrocks.fi
p. 044 366 3636

Julkaistu 20 heinäkuun, 2017