Lähiruokaa ja eläimiä Helvetin Portilta

Meillä nautit oman tilan villisika- ja strutsiruokia höystettynä lähituottajien antimilla ja pääset tutustumaan tilamme eläimiin ilmaiseksi

Lähiruokaa parhaimmillaan!

Helvetinjärven kansallispuiston porteilta Ruovedeltä löydät pienen, mutta sitäkin viihtyisämmän ulkoilmaravintolamme, jossa tarjoilemme aivan vieressä sijaitsevan villisika- ja strutsitilamme lihaa sekä muita annoksia. Lisäksi tietenkin nautit meillä kahvit, leivonnaiset ja jäätelöt – aivan luonnon helmassa.
Tarjoilemme rakkaudella tehtyä, kodikasta ja lihapainoitteista ruokaa ilman turhia konstailuja. Meille on tärkeää tukea suomalaista työtä ja käyttää puhtaita raaka-aineita, ja siksi pyrimmekin hankkimaan kaiken aina läheltä – astioita myöten.

Villisika- ja strutsiruokien lisäksi löydätkin listoiltamme esimerkiksi lähikalastajan kuhaa ja tuttujen metsien sieniä.Lisäksi löydät meiltä paikallisten käsityöntekijöiden luomuksia, matkamuistoja, sekä lihaa myös kotiin vietäväksi!

Palvelemme mielellämme myös isompiakin ryhmiä. Mahdollistamme kokoukset, yhteiset kahvihetket, syntymäpäivät ja eläinesittelyt tilallamme! Miltä kuulostaisi vaikka villisikakeitto koko porukalle?
Helvetin hyvältä, eikös?

Kauttamme vuokraat myös mökin luonnonkauniin Kankijärven rannalla. Lisäksi tarjolla Pikkupirtti lyhytaikaiseen yöpymiseen. Jos jotain eksoottisempaa haluat, kannattaa testata uudet Helvetin jurttamme!
Ravintolaltamme löydät myös matkaparkin asuntoautoille ja -vaunuille.

Katso lisää kotisivuiltamme: http://helvetinportti.fi/

Julkaistu 9 lokakuun, 2017